Fylkeskontaktene

Under vil du finne en liste over de fylkene hvor vi har fått opprettet fylkeskontakter.
Fylkeskontaktene er behjelpelige med å arrangere treff og er tilgjengelige for å svare på spørsmål som man har.

Dessverre mangler vi kontakter i flere fylker, og om nettopp DU tenker at dette kan være noe for deg, så ta gjerne kontakt med styret på post@hvitgjeterhund.no !

 

Rogaland
Rogaland@hvitgjeterhund.no

Cecilie Sperre Jørgensen
Klikk HER for å komme til facebooksiden til Hvit Gjeterhund i Rogaland 


 


Vestfold
Vestfold@hvitgjeterhund.no

Kira Renate Snevoll

5mndHundeinteressen har vært til stede hos meg siden jeg var liten, og vi har hatt noen hunder i familien, men det var først i 2009 jeg begynte å se meg om etter min egen hund.Jeg leste det jeg kunne om det å ha hund og forskjellige hunderaser, og falt for hvitgjeterhund da deres egenskaper og størrelse passet mitt hundehold. Men jeg var fast bestemt på at den måtte være korthåret.

Etter å ha sett på forskjellige kombinasjoner både hos norske og svenske oppdrettere, valgte jeg et kull jeg trodde på. Gaia av White Rewyr kom til verden i januar 2010, hun er langhåret, men passer meg perfekt.  Utseende er ikke alt, og jeg er veldig glad for at jeg ikke lot en slik trivialitet som pelstype veie tungt. Vi har gjennomført valpekurs, og trent masse på hverdagslydighet og miljøtrening. Gaia er pga min interesse en familiehund som er med på lange turer i skog og mark, og sløve dager hjemme, men vi har et mål om å prøve oss på spor, agility eller noe annet gøyalt kurs.


 

Møre og Romsdal
moreogromsdal@hvitgjeterhund.no

Camilla Søvik

camilla_og_heddaKlikk HER for å komme til facebooksiden av Hvit Gjeterhundklubb avd Møre og Romsdal

Blid jente på 30 vintrer som bor i Utvika i Skodje kommune. Gift og med to nydelige barn. Oppvokst med hund, men fikk min egen første hund som 20-åring. En schæferhund ved navn Marco. Noen hunder etter dette har det blitt, desverre mistet noen pga sykdom. I januar 2011 hentet vi vår første hvite gjeterhund fra kennel White Rewyr i Trondheim. Nydelige Hedda. Vi deltar litt på utstilling , men hun blir mest brukt i blodspor og agility. Det nyeste prosjektet vårt er rallylydighet og det gleder vi oss masse til. Hedda deler hjem med 3 katter og hennes beste venn labradoren Caizer, som også går blodspor og lydighet. Og hvem vet kanskje litt agility etterhvert. Vi er en aktiv familie som trives godt i fjellet med telt og soveposer og det er som regel her du treffer på meg; på trening, til skogs eller til fjells. Ellers er jeg å finne på Ålesund dyreklinikk , der jeg jobber som veterinærassistent.  Ikke vær redd for å ta kontakt om du lurer på noe om denne herlige rasen eller om du gjerne vil være med på ett treff, trening eller tur i skogen.


 

Trøndelag og Nordland
sortrondelag@hvitgjeterhund.no

Nanna-Margrethe Halland

Jeg er oppvokst i Nordland, men bor nå utenfor Trondheim . Her bor jeg med min samboer Anne og 2 gutter på 11 år. Fikk min første egne hund i 2002, og har opp igjennom årene hatt flere av forskjellige størrelser å varianter. Rottweiler har stått meg nært, men da jeg mistet 4 hunder i brann for noen år siden, bestemte jeg meg  for at hund klarte jeg ikke å få meg
Det varte helt til en HG krysset min vei, og interessen for rasen våknet. Det som startet som nysgjerrighet på hva en HG egentlig var, utviklet seg  til en hodestups forelskelse. Jeg hadde funnet rasen for meg 🙂

1 HG ble fort til flere, og i dag driver jeg oppdrett av rasen sammen med Anne.
Hundene trener jeg hovedsaklig lydighet, rally, spor og felt med, men vi har også vært innom andre grener.  Er ellers ute en del i skog og mark, og forsøker å gi hundene en variert og sunn trening.  Synes også at utstilling er veldig gøy. Hyggelig å treffe nye likesinnede, og å få se «live» litt av de hundene som fins «der ute».  Det har blitt en del mil på veien for utstilling, og jeg frykter nok det blir mange flere i fremtiden! =)

Jeg håper å kan bidra til en åpen og inkluderende klubb, hvor vi sammen jobber for fremtiden til Hvit Gjeterhund. Jeg ønsker en klubb som ser alle våre medlemmer, om man har hund for hobby & kos, utstilling, konkurranse eller for avl. Mener det er viktig at mangfoldet i klubben bevares, for sammen får vi mye erfaring, og kan jobbe med en felles fremtid for en sunn, frisk, trygg og god HG! =)


 

Vest- Agder
agder@hvitgjeterhund.no

Tone- Lise Djupesland


 

Aust-Agder

Linda Supersaxo


 

Hordaland
hordaland@hvitgjeterhund.no

Ann- Kristin Normann


 

 

Troms

MANGLER


 

Sogn og Fjordane

MANGLER


 

Finnmark
Finnmark@hvitgjeterhund.no

MANGLER


 

Telemark

MANGLER


 

Buskerud

MANGLER


 

Akershus

MANGLER


 

Oslo

MANGLER


 

Østfold

MANGLER


 

Oppland

MANGLER


 

Hedmark

MANGLER