Vi trenger din hjelp

Fylkeskontakt i ditt fylke
Fylkeskontaktene gjør en uvurderlig jobb som betyr mye, men bare er koselig. De samler eiere av Hvit Gjeterhund i sitt fylke og arrangerer små treff, er et holdepunkt i nærheten for klubbens medlemmer og svarer på spørsmål om rasen og hundene i området. Du blir en uformell kontaktperson i ditt fylke, en person som nysgjerrige kan ta kontakt med for å hilse på Hvit Gjeterhund, og evt bli kjent med andre i nærheten med samme interesse.  Høres dette ut som noe du, eller noen du kjenner, vil hjelpe oss med?

Sjekk listen over fylkeskontakter og se om det er noe ledig nær deg! Det er også velkomment om man ønsker å ta vare på flere fylker i nærheten av seg.

Avlsrådet
Avlsrådet består pr i dag av 1 person. For å lette på arbeidet, så søker vi 1-2 flere kandidater til verv i rådet.
Her kan du lese om hva medlemmer av avlsrådet gjør

 

Valpeformidler
En person som har oversikt over hva som skjer i HG-verden, hvilke parringer som er planlagt/gjennomført og hva de ulike oppdretterne streber mot.

 

Frivillige til rasespesial
Vi Trenger Deg! Hvert år arrangerer klubben rasespesial. For at flest mulig skal ha mulighet til å delta på disse, er det bestemt at sted går på rundgang mellom Trondheim, Østlandet, Tromsø og Rogaland. Dersom du føler du kan bidra i denne anledning, ta kontakt med klubben, så finner vi noe som dere kan bidra med 🙂

Alle henvendelser om hjelp med dette, eller bare for å melde interesse for å hjelpe til der det trengs, tas hjertelig velkomment imot på post@hvitgjeterhund.no
Vi er evig takknemlige for all hjelp, det er sammen vi driver klubben!