Planlagte valpekull

Her kan du finne planlagte valpekull av våres medlemmer. 

For å kunne stå på denne siden, må foreldredyrene oppfylle raseklubbens avlskrav (se egen fil under Avl – Dokumenter – Retningslinjer for avl).

Lysbilde1.GIF

Fra denne kombinasjonen forventer vi å få valper med ett godt eksteriør og meget god mentalitet.
Vi forventer at det blir aktive valper som vil egne seg meget godt til bruks og diverse hundesporter, i tillegg til utstilling.

Både mor og far har ett utmerket temperament, og er flotte familiehunder. Far blir trent innen bruks, og mor til kullet har tidligere trent en del spor og noe lydighet/rally-lydighet.
I mors tidligere kull er det flere championer, sertifisert kadaverhund, hunder som blir trent innen rally, agility, søk, og avkom som blir utdannet innen narkotikasøk, våpen og sprengstoffsøk.

Til dette kullet søker vi fortrinnsvis aktive valpekjøpere som ønsker og trene hunden innenfor sport/bruks, på hobbybasis og/eller i konkurranse.

Om du er interessert i valp fra dette kullet, så ta gjerne kontakt på telefon, eller send en mail og fortelle litt om deg å ditt, hvilken hverdag du kan tilby valpen, og hva du ser etter i ditt nye fremtidige familiemedlem.

Link til: White Rewyr’s hjemmeside

 
Se siden «Valpekull» for å se kull som er født, og godkjent, av raseklubben.